Термо бокс GN1/1 200mm FTB-TCB-200

Професионален Fortis® транспортен термо бокс, изработен од високо-квалитетен полиетилен отпорен на температури од -40 до +100 °C, соодветен за употреба со храна и безбеден по човечко здравје. Извонредна изолација овозможува трајно одржување на температура: во тек на 4 часа топла храна се лади максимално 1.5°C на час, а ладната храна се загрева максимално 1°C на час.

  • Капацитет: 1xGN 1/1 200mm или 2xGN 1/2 200mm или 3xGN 1/3 200mm
  • Внатрешни димензии: 550х350х210mm
  • Безбедно одржување на храна 4+ часа
  • Отпорен на вода
  • Димензии: 660x460x330mm
  • Teжина: 8.5kg.

SKU: FTB-TCB-200 Категорија

Контактирајте нè за цена

Нашиот искусен тим за продажба ќе Ви помогне да го изберете вистинскиот производ.

Понеделник - Петок: 09 до 17ч. / Fortis® Gastro Centar Куманово

Тежина 8,5 кг
Димензии 66 × 46 × 33 cm
Бренд

Fortis

Fortis® Премиум Гаранција

Обезбедена 12 месеци Fortis® премиум гаранција која вклучува оригинални резервни делови и работна рака.

Fortis® Сервис

Обезбеден професионален сервис и оригинални резервни делови минимум 5 години за секој уред по сериски број на уред, без разлика дали го имаме во моменталната понуда на производи или не.

Fortis® Поддршка

Ефикасна и бесплатна телефонска поддршка - ЗАСЕКОГАШ. Нашиот тим е секогаш спремен да одговори на Вашите прашања.

Имате подобра понуда за овој производ?

Не е проблем. Едноставно испратете ни ја понудата што ја имате добиено и нашиот тим ќе Ве контактира со подобра контра-понуда.

Услови
  • Производот во конкурентската понуда да биде од лагер со исти спецификации (тип, класа, големина, капацитет).
  • Производот да биде со исти комерцијални, гарантни и сервисни услови како нашите.
  • Производот да биде од компанија во Македонија.
  • Не се однесува на приватни продажби, користена опрема, опрема од огласи и други не стандардни канали за продажба.