Професионалната кујна е простор за призводство и поддршка на ресторанот!

Проектирање на професионална кујна по највисоки стандарди

Адекватен дизајн, организација, оптимизација и опремување на професионална кујна е најважен процес при отворање на угостителски објект. Kујната е централна зона на еден угостителски објект. Како таква, просторно и трошковно претставува најголема зона и вработува најголем број луѓе.

Тимот на Fortis® Ви нуди комплетна консултација и поддршка во целиот процес. Од идеја и желба – до реализација, пуштање во употреба, обука и поддршка. Нашиот тим преку детална анализа на Вашите потреби и идеи ќе Ви понуди комплетно решение за професионална кујна која работи по највисоки светски стандарди за квалитет, ефикасност, хигиена и безбедност.

Квалитетно и ефикасно проектирана и изведена кујна ќе биде далеку попрофитабилна, ќе заштеди ресурси и ќе Ви го олесни водење на угостителскиот објект.

КОНТАКТИРАЈТЕ НÈ

Проектирање

Закажете бесплатен консултациски состанок со тимот за проектирање. Ние ќе Ви помогнеме во правилно структуирање на процесот на отворање на угостителски објект или реновирање на постоечкиот.

031 453 905
072 262 662
072 262 663

или контактирајте не преку контакт форма

Нашиот процес

Анализа на потреби и можности на клиентот

Изработка на процес диаграми и 2D проектирање

Изработка и презентација на понуда

Изработка на микро локација – вода, струја, ТНГ