Обезбеден експедитивен сервис, резервни делови и комплетна поддршка!

Резервните делови и сервисирањето се од исклучителна важност, како би можеле да бидете сигурни дека нема да имате застој во работата. Нашиот интерен експедитивен и квалитетен сервис гарантира комплетна поддршка во и вон гаранциски период.

Со помош нашиот напреден компјутерски систем за менаџирање со сервисни налози – Fortis® SOMS, во можност сме да одговориме на Вашите барања со критичен приоритет експресно брзо.

КОНТАКТИРАЈТЕ НÈ

Сервис

070 718 952