Достапни услуги во Fortis® корпоративна кујна

Демонстрација

Закажете демонстрација или приватна проба на уред или техника. Изберете од Fortis® уреди кои се достапни за тестирање и уверете се дали истиот ќе ги задоволи Вашите потреби.

Masterclass

Организираме приватни/јавни обуки за одредени уреди или техники на работа во соработка со врвни шефови и презентери. Совршена можност за професионално надоградување!

Шоу готвење

Во соработка со нашите партнер и добавувачи од Европа и светот – организираме демонстративно шоу готвење во текот на целиот ден. Одлична можност да се запознаете со професионалци.

Fortis® Corporate Demo Kitchen

ТЕСТИРАЈТЕ ПРЕД КУПУВАЊЕ!

Закажете демо или приватна проба во нашата корпоративна кујна.