Fortis® Gastro Centar

НАЈГОЛЕМ ИЗБОР НА HoReCa ОПРЕМА ВО МАКЕДОНИЈА!

Сè што ќе замислите од професионална опрема за модерна гастрономија, пицерии и барови! Посетете нè во нашиот изложбен салон и добијте детални информации.
Fortis® Gastro Centar

НАЈГОЛЕМ ИЗБОР НА HoReCa ОПРЕМА ВО МАКЕДОНИЈА!

Сè што ќе замислите од професионална опрема за модерна гастрономија, пицерии и барови! Посетете нè во нашиот изложбен салон и добијте детални информации.

Термичка опрема (220)

Конвектомати (75)

Разладна опрема (89)

Неутрална опрема (115)

Миење садови и чаши (38)

Припрема на храна (105)

Пица опрема (94)

Пекарска опрема (105)

Барска опрема (105)

Самопослужни линии (74)

GN Садови (145)

Ситен инвентар (501)

ПРОИЗВОДИ НА ПРОМОЦИЈА

Бен мари BM1

Original price was: 15.400,00 ден.Current price is: 13.275,00 ден. (без ДДВ)

Sous vide уред SVC01BA

Original price was: 15.400,00 ден.Current price is: 13.860,00 ден. (без ДДВ)

Месарски блок за сечење MD50100

Original price was: 18.480,00 ден.Current price is: 13.990,00 ден. (без ДДВ)

Котел за супа KOS10

Original price was: 8.990,00 ден.Current price is: 5.990,00 ден. (без ДДВ)

Инокс количка за служење KS2S

Original price was: 10.800,00 ден.Current price is: 8.130,00 ден. (без ДДВ)

Инокс количка за служење KS3S

Original price was: 10.800,00 ден.Current price is: 8.130,00 ден. (без ДДВ)

КВАЛИТЕТ

Професионална опрема произведена по најнови стандарди – без компромис во квалитет. Производи од квалитетни материјали и компоненти.

ЦЕНИ

Загарантирано најдобри во Македонија! Почнете го Вашиот нов бизнис со значително помала инвестиција. Професионална опрема по најповолни цени.

ГАРАНЦИЈА

Најдобрите гарантни услови на пазарот – Fortis® Премиум гаранција. Ви гарантира 12 месеци безгрижна работа, оригинални резервни делови и покриена работна рака.

СЕРВИС

Обезбедени оригинални резервни делови за сите уреди минимум до 5 години. Нашиот експедитивен и квалитетен сервис е достапен да одговори на Вашите барања.

Професионално проектирање на Вашата нова кујна!

Адекватен дизајн, организација, оптимизација и опремување на професионална кујна е најважен процес при отворање на угостителски објект. Kујната е централна зона на еден угостителски објект. Како таква, просторно и трошковно претставува најголема зона и вработува најголем број луѓе.

Тимот на Fortis® Ви нуди комплетна консултација и поддршка во целиот процес. Од идеја и желба – до реализација, пуштање во употреба, обука и поддршка. Нашиот тим преку детална анализа на Вашите потреби и идеи ќе Ви понуди комплетно решение за професионална кујна која работи по највисоки светски стандарди за квалитет, ефикасност, хигиена и безбедност.

Попусти - Понуди - Промоции

Запишете се во нашиот електронски билтен, за први да бидете известени за промоции, понуди и попусти!
  • Вашата приватност е наш приоритет. Вашите имејл адреси не ги продаваме или споделуваме со надворешни трети лица.