Шок комора 20kg. SK5.20

Fortis® шок комори од висока класа изработени комплетно од инокс AISI 304. Внатрешност со заоблени ивици по HACCP стандарди за лесно чистење и одржување. Опремени со убодна сонда како и повеќе циклуси на ладење и шок смрзнување – нашите шок комори се идеално решение за сериозни пекари, слаткарници и ресторани кои имаат за цел да го подигнат нивото на својата работа.

 • Капацитет: 20kg.
 • Капацитет на тави: 5 x GN1/1 или EN600x400
 • Температура на евапоратор: -40°C
 • Моќност: 650W
 • Напон: 230V 1N
 • Ефикасност +90°C до +3°C: 20 kg. / 90 минути
 • Ефикасност +90°C до -18°C: 12 kg. / 240 минути
 • Димензија: 800x800x1000mm
 • Тежина: 120kg.

SKU: SK5.20 Категорија

Контактирајте нè за цена

Нашиот искусен тим за продажба ќе Ви помогне да го изберете вистинскиот производ.

Понеделник - Петок: 09 до 17ч. / Fortis® Gastro Centar Куманово

Тежина 120 кг
Димензии 80 × 80 × 100 cm
Бренд

Fortis

Fortis® Премиум Гаранција

Обезбедена 12 месеци Fortis® премиум гаранција која вклучува оригинални резервни делови и работна рака.

Fortis® Сервис

Обезбеден професионален сервис и оригинални резервни делови минимум 5 години за секој уред по сериски број на уред, без разлика дали го имаме во моменталната понуда на производи или не.

Fortis® Поддршка

Ефикасна и бесплатна телефонска поддршка - ЗАСЕКОГАШ. Нашиот тим е секогаш спремен да одговори на Вашите прашања.

Имате подобра понуда за овој производ?

Не е проблем. Едноставно испратете ни ја понудата што ја имате добиено и нашиот тим ќе Ве контактира со подобра контра-понуда.

Услови
 • Производот во конкурентската понуда да биде од лагер со исти спецификации (тип, класа, големина, капацитет).
 • Производот да биде со исти комерцијални, гарантни и сервисни услови како нашите.
 • Производот да биде од компанија во Македонија.
 • Не се однесува на приватни продажби, користена опрема, опрема од огласи и други не стандардни канали за продажба.