Машина за сечење сувомеснато Ø350 SC350L

Професионални машини за сечење сувомеснати производи се основна опрема за секоја современа месара како и ресторани или угостителски комплекси. Направени од висококвалитетни материјали, безбедни за употреба и лесни за чистење и одржување. Доаѓаат со квалитетен механизам за самостојно острење на сечивото. Изработени по ХАСАП стандарди.

  • Дијаметар на сечиво: 350mm
  • Дебелина на сечење: 0.2 до 30mm
  • Моќност: 400W
  • Напон: 220V 1N
  • Димензии: 763x629x546mm

Контактирајте нè за цена

Нашиот искусен тим за продажба ќе Ви помогне да го изберете вистинскиот производ.

Понеделник - Петок: 09 до 17ч. / Fortis® Gastro Centar Куманово

Димензии 77 × 63 × 55 cm
Бренд

Fortis

Fortis® Премиум Гаранција

Обезбедена 12 месеци Fortis® премиум гаранција која вклучува оригинални резервни делови и работна рака.

Fortis® Сервис

Обезбеден професионален сервис и оригинални резервни делови минимум 5 години за секој уред по сериски број на уред, без разлика дали го имаме во моменталната понуда на производи или не.

Fortis® Поддршка

Ефикасна и бесплатна телефонска поддршка - ЗАСЕКОГАШ. Нашиот тим е секогаш спремен да одговори на Вашите прашања.

Имате подобра понуда за овој производ?

Не е проблем. Едноставно испратете ни ја понудата што ја имате добиено и нашиот тим ќе Ве контактира со подобра контра-понуда.

Услови
  • Производот во конкурентската понуда да биде од лагер со исти спецификации (тип, класа, големина, капацитет).
  • Производот да биде со исти комерцијални, гарантни и сервисни услови како нашите.
  • Производот да биде од компанија во Македонија.
  • Не се однесува на приватни продажби, користена опрема, опрема од огласи и други не стандардни канали за продажба.