Машина за миење на црни садови MultiWash EKO2

Multi Wash ЕКО 2 машината за миење црни садови е од единствена Multi Wash серија (целосно италијански дизајн и производство) која ги мие и најзамастените и поцрнети делови на садови и елементи. Тави, решетки, филтри за хауба, сталажи, мрежи од фритези целосно биваат обезмастени, исчистени и санитизирани за повторна употреба. Едно единствено полнење со вода и Multi Wash детергент дава беспрекорни резултати во тек на цел месец (4 седмици). Со користење на Multi Wash машините заедно со Multi Wash детергентите штедите на време, пари, простор, трошоци и хемија. Целосното перење се обавува машински и за кратко време (циклусот за перење е 8-15 минути). Особено погодни за користење со алуминиумски садови, Multi Wash технологијата при перење не го оксидира, не го затемнува и не остава патина на алуминиумот, со што садовите се како нови.

  • Капацитет: GN 1/1 65mm 14 тави, или GN 2/1 65mm 8 тави, или EN600x400 20mm 20 тави
  • Моќност: 1,85kW
  • Напон: 220V 1N
  • Волумен: 180 литри
  • Димензии: 890x600x875mm (1340mm со отворен капак)

SKU: MWEKO2 Категорија

Контактирајте нè за цена

Нашиот искусен тим за продажба ќе Ви помогне да го изберете вистинскиот производ.

Понеделник - Петок: 09 до 17ч. / Fortis® Gastro Centar Куманово

Димензии 89 × 60 × 88 cm
Бренд

Fortis

Fortis® Премиум Гаранција

Обезбедена 12 месеци Fortis® премиум гаранција која вклучува оригинални резервни делови и работна рака.

Fortis® Сервис

Обезбеден професионален сервис и оригинални резервни делови минимум 5 години за секој уред по сериски број на уред, без разлика дали го имаме во моменталната понуда на производи или не.

Fortis® Поддршка

Ефикасна и бесплатна телефонска поддршка - ЗАСЕКОГАШ. Нашиот тим е секогаш спремен да одговори на Вашите прашања.

Имате подобра понуда за овој производ?

Не е проблем. Едноставно испратете ни ја понудата што ја имате добиено и нашиот тим ќе Ве контактира со подобра контра-понуда.

Услови
  • Производот во конкурентската понуда да биде од лагер со исти спецификации (тип, класа, големина, капацитет).
  • Производот да биде со исти комерцијални, гарантни и сервисни услови како нашите.
  • Производот да биде од компанија во Македонија.
  • Не се однесува на приватни продажби, користена опрема, опрема од огласи и други не стандардни канали за продажба.