Гасна плотна 60cm US GS60T-FBS

Високоефикаснa и професионалнa гаснa плотна на Fortis® произведенa по американски стандард. Целосно е изработенa од најквалитетен инокс со зголемена дебелина на плотна. Поседува квалитетен и безбеден систем за регулација на гас.

 • Контрола на температура во 2 зони
 • Иноксна рамна плотна
 • Дебелина на плотна: 18mm
 • Моќност Qn: ~17,6kW
 • ТНГ 28-37mbar
 • Фиока за маснотија
 • Димензии: 610x760x390mm
 • Тежина: 110kg.

Шифра: GS60T-FBS Категорија

Контактирајте нè за цена

Нашиот искусен тим за продажба ќе Ви помогне да го изберете вистинскиот производ.

Понеделник - Петок: 09 до 17ч. / Fortis® Gastro Centar Куманово

Димензии 61 × 77 × 39 cm
Бренд

Fortis® Премиум Гаранција

Обезбедена 12 месеци Fortis® премиум гаранција која вклучува оригинални резервни делови и работна рака.

Fortis® Сервис

Обезбеден професионален сервис и оригинални резервни делови до 10 години за секој уред по сериски број на уред, без разлика дали го имаме во моменталната понуда на производи или не.

Fortis® Поддршка

Ефикасна и бесплатна телефонска поддршка - ЗАСЕКОГАШ. Нашиот тим е секогаш спремен да одговори на Вашите прашања.

Имате подобра понуда за овој производ?

Не е проблем. Едноставно испратете ни ја понудата што ја имате добиено и нашиот тим ќе Ве контактира со подобра контра-понуда.

Услови
 • Производот во конкурентската понуда да биде од лагер со исти спецификации (тип, класа, големина, капацитет).
 • Производот да биде со исти комерцијални, гарантни и сервисни услови како нашите.
 • Производот да биде од компанија во Македонија.
 • Не се однесува на приватни продажби, користена опрема, опрема од огласи и други не стандардни канали за продажба.