Електричен конвектомат MCP10

Голем капацитет и квалитет на највисоко ниво. Идеална за средни/големи пекари, млечни ресторани и слаткарници. Одличен однос помеѓу цена и капацитет. Контролен панел со мануелни команди за температура, време и влага (5 нивоа) – едноставно и интуитивно. Моделот MCP10 може да испече огромна количина на бели пецива, леб и колачи за неверојатно кратко време.

 • Капацитет: 10 x EN600x400mm
 • Дистанца помеѓу нивоа: 80mm
 • Температура: +100 до +270 ℃
 • Регулација на пареа во 5 нивоа
 • Променлив смер на центрифугални турбини
 • Моќност: 15.4kW
 • Напон: 400V 3N
 • Димензии: 850x1040x1130mm
 • Тежина: 140kg.

Контактирајте нè за цена

Нашиот искусен тим за продажба ќе Ви помогне да го изберете вистинскиот производ.

Понеделник - Петок: 09 до 17ч. / Fortis® Gastro Centar Куманово

Тежина 140 кг
Димензии 85 × 104 × 113 cm
Бренд

Fortis

Fortis® Премиум Гаранција

Обезбедена 12 месеци Fortis® премиум гаранција која вклучува оригинални резервни делови и работна рака.

Fortis® Сервис

Обезбеден професионален сервис и оригинални резервни делови минимум 5 години за секој уред по сериски број на уред, без разлика дали го имаме во моменталната понуда на производи или не.

Fortis® Поддршка

Ефикасна и бесплатна телефонска поддршка - ЗАСЕКОГАШ. Нашиот тим е секогаш спремен да одговори на Вашите прашања.

Имате подобра понуда за овој производ?

Не е проблем. Едноставно испратете ни ја понудата што ја имате добиено и нашиот тим ќе Ве контактира со подобра контра-понуда.

Услови
 • Производот во конкурентската понуда да биде од лагер со исти спецификации (тип, класа, големина, капацитет).
 • Производот да биде со исти комерцијални, гарантни и сервисни услови како нашите.
 • Производот да биде од компанија во Македонија.
 • Не се однесува на приватни продажби, користена опрема, опрема од огласи и други не стандардни канали за продажба.