23 Мај Едукација Предности на локалниот сервис 23.05.2023 By Nikola Serafimovski Сервисот е многу едноставен и ефикасен вид заштита на Вашата инвестиција во форма на професионална опрема за кујна. Сепак, не сите серв... Прочитај повеќе
08 Мај Едукација Разлика помеѓу готвење на пареа и варење на храната 23.05.2023 By Nikola Serafimovski Готвење на пареа/Варење на храна Карактеристики и придобивки од традиционалниот метод кој е иднината на готвењето. Готвењето на пареа ... Прочитај повеќе
27 Апр Едукација Што е конвектомат? 09.05.2023 By Nikola Serafimovski Конвектомати или комби печки се професионални уреди што ги користат професионалци кои работат во јавното угостителство. Многу луѓе не г... Прочитај повеќе
10 Сеп Едукација Sous Vide техника на приготвување 27.04.2025 By Nikola Serafimovski Што претставува Sous Vide? При готвењето и приготвувањето на храната секогаш се јавува еден проблем, а тоа е термичка обработка и темпе... Прочитај повеќе
20 Авг Едукација 7 корисни совети за отворање на угостителски објект 27.04.2025 By Nikola Serafimovski Испланирајте го Вашето мени Една од најголемите грешки при купување на нова опрема за угостителство е трошењето време и пари за купу... Прочитај повеќе