23 Мај Едукација Предности на локалниот сервис 23.05.2023 By Jovana Cvetkovska Iliev Сервисот е многу едноставен и ефикасен вид заштита на Вашата инвестиција во форма на професионална опрема за кујна. Сепак, не сите серв... Прочитај повеќе
08 Мај Едукација Разлика помеѓу готвење на пареа и варење на храната 23.05.2023 By Jovana Cvetkovska Iliev Готвење на пареа/Варење на храна Карактеристики и придобивки од традиционалниот метод кој е иднината на готвењето. Готвењето на паре... Прочитај повеќе
27 Апр Едукација Што е конвектомат? 09.05.2023 By Jovana Cvetkovska Iliev Конвектомати или комби печки се професионални уреди што ги користат професионалци кои работат во јавното угостителство. Многу луѓе не г... Прочитај повеќе
10 Сеп Едукација Sous Vide техника на приготвување 10.09.2022 By marko Што претставува Sous Vide? При готвењето и приготвувањето на храната секогаш се јавува еден проблем, а тоа е термичка обработка и темпе... Прочитај повеќе
20 Авг Едукација 7 корисни совети за отворање на угостителски објект 24.08.2022 By marko Испланирајте го Вашето мени Една од најголемите грешки при купување на нова опрема за угостителство е трошењето време и пари з... Прочитај повеќе