Вакум кеси 150x300mm 100пар. VK1530E

Професионални Fortis® вакум кеси со мембрана (рељефни). За зачувување на храна и намирници како и за готвење со sous-vide техника. Во согласност со HACCP систем за безбедност на храна и безбедни во контакт според EU регулатива 10/2011. Погодни за сите видови на вакум машини – екстерни или коморни. Тестирани и компатибилни со Fortis® FEV – екстерни и Fortis® FCV- коморни вакум машини. Компатибилни и со други брендови професионални машини. Произведени во Италија по најнови стандарди за квалитет.

  • Димензија: 150x300mm
  • Дебелина: 90μm
  • Температура: -25ºC до +70ºC (2h.)/ +100°C (15min.)
  • Тип: рељефни (мембрана)
  • Количина во пакување: 100 парчиња
  • Користење со: екстерни или коморни вакумери

433,00 ден (без ДДВ)

Контактирајте нè за цена

Нашиот искусен тим за продажба ќе Ви помогне да го изберете вистинскиот производ.

Понеделник - Петок: 09 до 17ч. / Fortis® Gastro Centar Куманово

Димензии 15 × 30 cm
Бренд

Fortis® Премиум Гаранција

Обезбедена 12 месеци Fortis® премиум гаранција која вклучува оригинални резервни делови и работна рака.

Fortis® Сервис

Обезбеден професионален сервис и оригинални резервни делови до 10 години за секој уред по сериски број на уред, без разлика дали го имаме во моменталната понуда на производи или не.

Fortis® Поддршка

Ефикасна и бесплатна телефонска поддршка - ЗАСЕКОГАШ. Нашиот тим е секогаш спремен да одговори на Вашите прашања.

Имате подобра понуда за овој производ?

Не е проблем. Едноставно испратете ни ја понудата што ја имате добиено и нашиот тим ќе Ве контактира со подобра контра-понуда.

Услови
  • Производот во конкурентската понуда да биде од лагер со исти спецификации (тип, класа, големина, капацитет).
  • Производот да биде со исти комерцијални, гарантни и сервисни услови како нашите.
  • Производот да биде од компанија во Македонија.
  • Не се однесува на приватни продажби, користена опрема, опрема од огласи и други не стандардни канали за продажба.