Sous vide бања FSV11

Sous Vide бањата e изработена за припрема на храна за Sous Vide (готвење на ниска температура под вакум). Готвењето на храната на точно определена температура спречува прекумерно готвење на храната. На тој начин се задржуваат сите хранливи материи, вкусот и сочноста при што храната не гори. Со капацитет на сад GN1/1- 25 литри или GN 2/1- 50 литри, овој прозивод ги задоволува потребите на секоја кујна, ресторан или хотел. Направени комплетно од инокс по ХАСАП стандард.

  • Моќност: 1000W
  • Температура: 45° – 100° C
  • Капацитет на сад: 25l. GN1/1
  • Димензии: 350x550x320mm

SKU: FSV11 Категорија

Контактирајте нè за цена

Нашиот искусен тим за продажба ќе Ви помогне да го изберете вистинскиот производ.

Понеделник - Петок: 09 до 17ч. / Fortis® Gastro Centar Куманово

Димензии 55 × 35 × 32 cm
Бренд

Fortis

Fortis® Премиум Гаранција

Обезбедена 12 месеци Fortis® премиум гаранција која вклучува оригинални резервни делови и работна рака.

Fortis® Сервис

Обезбеден професионален сервис и оригинални резервни делови минимум 5 години за секој уред по сериски број на уред, без разлика дали го имаме во моменталната понуда на производи или не.

Fortis® Поддршка

Ефикасна и бесплатна телефонска поддршка - ЗАСЕКОГАШ. Нашиот тим е секогаш спремен да одговори на Вашите прашања.

Имате подобра понуда за овој производ?

Не е проблем. Едноставно испратете ни ја понудата што ја имате добиено и нашиот тим ќе Ве контактира со подобра контра-понуда.

Услови
  • Производот во конкурентската понуда да биде од лагер со исти спецификации (тип, класа, големина, капацитет).
  • Производот да биде со исти комерцијални, гарантни и сервисни услови како нашите.
  • Производот да биде од компанија во Македонија.
  • Не се однесува на приватни продажби, користена опрема, опрема од огласи и други не стандардни канали за продажба.

 

ПОВРЗАНИ ПРОИЗВОДИ