Разладна витрина 3xGN1/1 RV3V

Fortis® висококвалитетни линии за самопослужување (self service) за кантини, ресторани за готова храна или супермаркети. Со совршена финална изработка, идеални за користење во инокс варијанта (стандард) или вклопени во Вашиот ентериер. Достапни опции со или без шини за самопослужување. Витрините се испорачуваа без вклучени GN садови.

  • Капацитет: 3 x GN1/1
  • Температура: +4 до +8 ℃
  • Моќност: 350W
  • Напон: 220V 1N
  • Димензии: 1200x700x850/1350mm
  • Тежина: 75kg.

SKU: RV3V Категорија

Контактирајте нè за цена

Нашиот искусен тим за продажба ќе Ви помогне да го изберете вистинскиот производ.

Понеделник - Петок: 09 до 17ч. / Fortis® Gastro Centar Куманово

Тежина 75 кг
Димензии 120 × 70 × 135 cm
Бренд

Fortis

Fortis® Премиум Гаранција

Обезбедена 12 месеци Fortis® премиум гаранција која вклучува оригинални резервни делови и работна рака.

Fortis® Сервис

Обезбеден професионален сервис и оригинални резервни делови минимум 5 години за секој уред по сериски број на уред, без разлика дали го имаме во моменталната понуда на производи или не.

Fortis® Поддршка

Ефикасна и бесплатна телефонска поддршка - ЗАСЕКОГАШ. Нашиот тим е секогаш спремен да одговори на Вашите прашања.

Имате подобра понуда за овој производ?

Не е проблем. Едноставно испратете ни ја понудата што ја имате добиено и нашиот тим ќе Ве контактира со подобра контра-понуда.

Услови
  • Производот во конкурентската понуда да биде од лагер со исти спецификации (тип, класа, големина, капацитет).
  • Производот да биде со исти комерцијални, гарантни и сервисни услови како нашите.
  • Производот да биде од компанија во Македонија.
  • Не се однесува на приватни продажби, користена опрема, опрема од огласи и други не стандардни канали за продажба.