Инокс маса со отвор за отпадоци RM12070RGC

Професионална инокс масa со отвор за отпадоци и простор за канта. Висока класа е изработенa од специјален немагнетен инокс тип 18/10 (EN 1.4301 / AISI 304). Компатибилнa со HACCP системот. Инокс ногарки и папучи со прецизна нивелација. 100mm подигање од задна страна – цокла за максимална хигиена.

  • Тип: AISI304 + AISI201
  • Дебелина на инокс: 1.2mm
  • Десен отвор за отпадоци: 230mm
  • Димензии: 1200x700x850+100mm

Контактирајте нè за цена

Нашиот искусен тим за продажба ќе Ви помогне да го изберете вистинскиот производ.

Понеделник - Петок: 09 до 17ч. / Fortis® Gastro Centar Куманово

Тежина 18 кг
Димензии 120 × 70 × 85 cm
Бренд

Fortis

Fortis® Премиум Гаранција

Обезбедена 12 месеци Fortis® премиум гаранција која вклучува оригинални резервни делови и работна рака.

Fortis® Сервис

Обезбеден професионален сервис и оригинални резервни делови минимум 5 години за секој уред по сериски број на уред, без разлика дали го имаме во моменталната понуда на производи или не.

Fortis® Поддршка

Ефикасна и бесплатна телефонска поддршка - ЗАСЕКОГАШ. Нашиот тим е секогаш спремен да одговори на Вашите прашања.

Имате подобра понуда за овој производ?

Не е проблем. Едноставно испратете ни ја понудата што ја имате добиено и нашиот тим ќе Ве контактира со подобра контра-понуда.

Услови
  • Производот во конкурентската понуда да биде од лагер со исти спецификации (тип, класа, големина, капацитет).
  • Производот да биде со исти комерцијални, гарантни и сервисни услови како нашите.
  • Производот да биде од компанија во Македонија.
  • Не се однесува на приватни продажби, користена опрема, опрема од огласи и други не стандардни канали за продажба.