Гасна скара со вода GSW80S9-FBS

Професионални Fortis® Black Series модуларни блок елементи во стандард 900mm. Уреди од висока класа за сериозни кујни кои работат по најнови стандарди и не прават компромис со квалитетот и моќноста на опремата. Изработени комплетно од нерѓосувачки челик тип AISI 304. Наменети за големи кујни, мензи или кантини. Достапни преку 25 различни уреди во модули од 40, 80 или 120cm.

 • Димензија на ребра: 650x650mm
 • Робусна решетка од лиено железо
 • Моќност Qn: ~24kW
 • ТНГ 30mbar
 • Пилот пламен
 • Безбедносни сонди
 • Димензии: 800x900x850mm
 • Тежина: 190kg.

SKU: GSW80S9-FBS Категории ,

Контактирајте нè за цена

Нашиот искусен тим за продажба ќе Ви помогне да го изберете вистинскиот производ.

Понеделник - Петок: 09 до 17ч. / Fortis® Gastro Centar Куманово

Тежина 190 кг
Димензии 80 × 90 × 85 cm
Бренд

Fortis Black Series

Fortis® Премиум Гаранција

Обезбедена 12 месеци Fortis® премиум гаранција која вклучува оригинални резервни делови и работна рака.

Fortis® Сервис

Обезбеден професионален сервис и оригинални резервни делови минимум 5 години за секој уред по сериски број на уред, без разлика дали го имаме во моменталната понуда на производи или не.

Fortis® Поддршка

Ефикасна и бесплатна телефонска поддршка - ЗАСЕКОГАШ. Нашиот тим е секогаш спремен да одговори на Вашите прашања.

Имате подобра понуда за овој производ?

Не е проблем. Едноставно испратете ни ја понудата што ја имате добиено и нашиот тим ќе Ве контактира со подобра контра-понуда.

Услови
 • Производот во конкурентската понуда да биде од лагер со исти спецификации (тип, класа, големина, капацитет).
 • Производот да биде со исти комерцијални, гарантни и сервисни услови како нашите.
 • Производот да биде од компанија во Македонија.
 • Не се однесува на приватни продажби, користена опрема, опрема од огласи и други не стандардни канали за продажба.