Гасна фритеза US GF320T-FBS

Високоефикаснa и професионалнa гаснa фритеза на Fortis® произведенa по американски стандард. Целосно е изработенa од најквалитетен инокс. Поседува квалитетен и безбеден систем за регулација на гас.

 • Kaпацитет: 20 литри
 • Моќност Qn: ~26,4kW
 • ТНГ 28-37mbar
 • Пилот пламен
 • Вентил за испуштање на масло
 • Голема „ладна“ зона
 • Безбедностен прекинувач
 • Димензии: 395x840x1145mm
 • Тежина: 45kg.

SKU: GF320T-FBS Категорија

Контактирајте нè за цена

Нашиот искусен тим за продажба ќе Ви помогне да го изберете вистинскиот производ.

Понеделник - Петок: 09 до 17ч. / Fortis® Gastro Centar Куманово

Димензии 40 × 84 × 115 cm
Бренд

Fortis Black Series

Fortis® Премиум Гаранција

Обезбедена 12 месеци Fortis® премиум гаранција која вклучува оригинални резервни делови и работна рака.

Fortis® Сервис

Обезбеден професионален сервис и оригинални резервни делови минимум 5 години за секој уред по сериски број на уред, без разлика дали го имаме во моменталната понуда на производи или не.

Fortis® Поддршка

Ефикасна и бесплатна телефонска поддршка - ЗАСЕКОГАШ. Нашиот тим е секогаш спремен да одговори на Вашите прашања.

Имате подобра понуда за овој производ?

Не е проблем. Едноставно испратете ни ја понудата што ја имате добиено и нашиот тим ќе Ве контактира со подобра контра-понуда.

Услови
 • Производот во конкурентската понуда да биде од лагер со исти спецификации (тип, класа, големина, капацитет).
 • Производот да биде со исти комерцијални, гарантни и сервисни услови како нашите.
 • Производот да биде од компанија во Македонија.
 • Не се однесува на приватни продажби, користена опрема, опрема од огласи и други не стандардни канали за продажба.