Гасна етажна печка MF-P110GA

SerieP се напредни модуларни гасни етажни печки, со мноштво расположиви додатоци за прилагодување за разни потреби. Вградените двослојни шамотни плочи овозможуваат рамномерно ширење на топлина, со што печката е особено погодна за печење на пица директно на подлогата или во тави. Горна преграда на нивоата ја минимизира загубата на топлина при отворање на вратата. Распложиви во варијанти од 1 до 3 етажи, со капацитет од 2 до 6 EN600x400mm тави (6 до 18 пици Ø30).

 • Број на етажи: 2
 • Капацитет: 4 x EN600x400mm (12 пици x Ø30)
 • Внатрешни димензии: 1100x740x180mm
 • Температура: +50 до +450 ℃
 • Моќност: 43kW (Qn) + 1.5kW
 • Напон: 400V 3N
 • Димензии: 1470x1230x1930mm
 • Тежина: 425kg.

SKU: MF-P110GA Категории ,

Контактирајте нè за цена

Нашиот искусен тим за продажба ќе Ви помогне да го изберете вистинскиот производ.

Понеделник - Петок: 09 до 17ч. / Fortis® Gastro Centar Куманово

Тежина 425 кг
Димензии 147 × 123 × 193 cm
Бренд

Moretti Forni

Fortis® Премиум Гаранција

Обезбедена 12 месеци Fortis® премиум гаранција која вклучува оригинални резервни делови и работна рака.

Fortis® Сервис

Обезбеден професионален сервис и оригинални резервни делови минимум 5 години за секој уред по сериски број на уред, без разлика дали го имаме во моменталната понуда на производи или не.

Fortis® Поддршка

Ефикасна и бесплатна телефонска поддршка - ЗАСЕКОГАШ. Нашиот тим е секогаш спремен да одговори на Вашите прашања.

Имате подобра понуда за овој производ?

Не е проблем. Едноставно испратете ни ја понудата што ја имате добиено и нашиот тим ќе Ве контактира со подобра контра-понуда.

Услови
 • Производот во конкурентската понуда да биде од лагер со исти спецификации (тип, класа, големина, капацитет).
 • Производот да биде со исти комерцијални, гарантни и сервисни услови како нашите.
 • Производот да биде од компанија во Македонија.
 • Не се однесува на приватни продажби, користена опрема, опрема од огласи и други не стандардни канали за продажба.