Блендер FB2

Професионален комерцијален блендер за секаков вид на храна, протеински шеикови или smoothies. Специјално направен за комерцијални намени (како и домашна употреба) за сите оние кои имаат потреба од моќен блендер кој инстантно ги ослободува сите хранливи материи од храната и ги прави достапни на организмот. Најдобриот комерцијален блендер во Македонија, по ХАСАП стандарди.

  • Капацитет: 2 литри
  • Вртежи: 25000rpm
  • Моќност: 1500W
  • Напон: 220V 1N
  • Димензии: 315x260x375mm

SKU: FB2 Категорија

Контактирајте нè за цена

Нашиот искусен тим за продажба ќе Ви помогне да го изберете вистинскиот производ.

Понеделник - Петок: 09 до 17ч. / Fortis® Gastro Centar Куманово

Димензии 26 × 32 × 38 cm
Бренд

Fortis

Fortis® Премиум Гаранција

Обезбедена 12 месеци Fortis® премиум гаранција која вклучува оригинални резервни делови и работна рака.

Fortis® Сервис

Обезбеден професионален сервис и оригинални резервни делови минимум 5 години за секој уред по сериски број на уред, без разлика дали го имаме во моменталната понуда на производи или не.

Fortis® Поддршка

Ефикасна и бесплатна телефонска поддршка - ЗАСЕКОГАШ. Нашиот тим е секогаш спремен да одговори на Вашите прашања.

Имате подобра понуда за овој производ?

Не е проблем. Едноставно испратете ни ја понудата што ја имате добиено и нашиот тим ќе Ве контактира со подобра контра-понуда.

Услови
  • Производот во конкурентската понуда да биде од лагер со исти спецификации (тип, класа, големина, капацитет).
  • Производот да биде со исти комерцијални, гарантни и сервисни услови како нашите.
  • Производот да биде од компанија во Македонија.
  • Не се однесува на приватни продажби, користена опрема, опрема од огласи и други не стандардни канали за продажба.