Вертикален замрзнувач EN600x400 VZ850B

Професионален пекарски замрзнувач за EN600x400 тави. Висока класа изработен од инокс по HACCP стандарди – со заоблени ивици во внатрешноста.

 • Капацитет: 28 x EN600x400 (14 x EN600x800)
 • Температура: -10 до -20 ℃
 • Динамично ладење
 • Стандард: EN600x400 / EN600x800
 • Напон: 220V 1N
 • Медиум: R290
 • Автоматско одмрзнување
 • Димензии: 820x920x2080mm
 • Тежина: 176kg.

Контактирајте нè за цена

Нашиот искусен тим за продажба ќе Ви помогне да го изберете вистинскиот производ.

Понеделник - Петок: 09 до 17ч. / Fortis® Gastro Centar Куманово

Тежина 176 кг
Димензии 82 × 92 × 208 cm
Бренд

Fortis

Fortis® Премиум Гаранција

Обезбедена 12 месеци Fortis® премиум гаранција која вклучува оригинални резервни делови и работна рака.

Fortis® Сервис

Обезбеден професионален сервис и оригинални резервни делови минимум 5 години за секој уред по сериски број на уред, без разлика дали го имаме во моменталната понуда на производи или не.

Fortis® Поддршка

Ефикасна и бесплатна телефонска поддршка - ЗАСЕКОГАШ. Нашиот тим е секогаш спремен да одговори на Вашите прашања.

Имате подобра понуда за овој производ?

Не е проблем. Едноставно испратете ни ја понудата што ја имате добиено и нашиот тим ќе Ве контактира со подобра контра-понуда.

Услови
 • Производот во конкурентската понуда да биде од лагер со исти спецификации (тип, класа, големина, капацитет).
 • Производот да биде со исти комерцијални, гарантни и сервисни услови како нашите.
 • Производот да биде од компанија во Македонија.
 • Не се однесува на приватни продажби, користена опрема, опрема од огласи и други не стандардни канали за продажба.