Разладна салата станица RS9070

Професионални разладни салата станици наменети за сериозни кујни, ресторани, бистроа и fast food ресторани. Висока ефикасност при припрема на свежи салати, со интегриран систем за ладење на големи садови, како и GN гастро стандард во различна големина. Полиетиленската плоча за сечење доплнително го убрзува процесот на подготовка на намирници, допринесувајќи поголема ефикасност во работата. Висококвалитетни со 50mm изолација за заштеда на енергија. Комплетно изработени од инокс по НАССР стандарди.

 • Капацитет: 250l.
 • Стандард: GN 1/1
 • Температура: +2 до +8 ℃
 • Моќност: 230W
 • Напон: 220V 1N
 • Медиум: R290
 • Вклучена HDPE даска за сечење намирници
 • Димензии: 900x700x850mm
 • Тежина: 75kg.

SKU: RS9070 Категорија

Контактирајте нè за цена

Нашиот искусен тим за продажба ќе Ви помогне да го изберете вистинскиот производ.

Понеделник - Петок: 09 до 17ч. / Fortis® Gastro Centar Куманово

Тежина 75 кг
Димензии 90 × 70 × 85 cm
Бренд

Fortis

Fortis® Премиум Гаранција

Обезбедена 12 месеци Fortis® премиум гаранција која вклучува оригинални резервни делови и работна рака.

Fortis® Сервис

Обезбеден професионален сервис и оригинални резервни делови минимум 5 години за секој уред по сериски број на уред, без разлика дали го имаме во моменталната понуда на производи или не.

Fortis® Поддршка

Ефикасна и бесплатна телефонска поддршка - ЗАСЕКОГАШ. Нашиот тим е секогаш спремен да одговори на Вашите прашања.

Имате подобра понуда за овој производ?

Не е проблем. Едноставно испратете ни ја понудата што ја имате добиено и нашиот тим ќе Ве контактира со подобра контра-понуда.

Услови
 • Производот во конкурентската понуда да биде од лагер со исти спецификации (тип, класа, големина, капацитет).
 • Производот да биде со исти комерцијални, гарантни и сервисни услови како нашите.
 • Производот да биде од компанија во Македонија.
 • Не се однесува на приватни продажби, користена опрема, опрема од огласи и други не стандардни канали за продажба.