Разладна комора 8.5m3 плус режим KM182722-80

Професионална моноблок разладна комора од Antarctica серија на Fortis®. Направена по највискои стандардни за квалитет и функција со динамично рамномерно ладење. Сите уреди се испорачуваат со дигитален HACCP контролен панел, специјален иноксен под против лизгање како и термоизолирани врати. Можност за додатни опции како: завеси – ленти, пластични полици, рампи итн.

 • Капацитет: 8.5m3
 • Температура: +0 до +8 ℃
 • Димензија на врати: 700x1850mm
 • Моќност: 550W
 • Напон: 220V 1N
 • Автоматско одмрзнување
 • Динамично ладење
 • Медиум: R452
 • Димензии: 1800x2700x2200mm
 • Тежина: 440kg.

SKU: KM182722-80 Категорија

Контактирајте нè за цена

Нашиот искусен тим за продажба ќе Ви помогне да го изберете вистинскиот производ.

Понеделник - Петок: 09 до 17ч. / Fortis® Gastro Centar Куманово

Тежина 440 кг
Димензии 180 × 270 × 220 cm
Бренд

Fortis

Fortis® Премиум Гаранција

Обезбедена 12 месеци Fortis® премиум гаранција која вклучува оригинални резервни делови и работна рака.

Fortis® Сервис

Обезбеден професионален сервис и оригинални резервни делови минимум 5 години за секој уред по сериски број на уред, без разлика дали го имаме во моменталната понуда на производи или не.

Fortis® Поддршка

Ефикасна и бесплатна телефонска поддршка - ЗАСЕКОГАШ. Нашиот тим е секогаш спремен да одговори на Вашите прашања.

Имате подобра понуда за овој производ?

Не е проблем. Едноставно испратете ни ја понудата што ја имате добиено и нашиот тим ќе Ве контактира со подобра контра-понуда.

Услови
 • Производот во конкурентската понуда да биде од лагер со исти спецификации (тип, класа, големина, капацитет).
 • Производот да биде со исти комерцијални, гарантни и сервисни услови како нашите.
 • Производот да биде од компанија во Македонија.
 • Не се однесува на приватни продажби, користена опрема, опрема од огласи и други не стандардни канали за продажба.