Електричен паста кукер NK6А

Fortis® професионален електричен паста кукер идеален за спремање на совршени тестенини. Комплетно изработен од инокс со влезна славина за вода за секоја зона посебно. Опремен со вградени корпи што го олеснува готвењето на тестенините. Изработен по ХАСАП стандарди со прецизна регулација на температура.

  • Капацитет: 6 корпи
  • Три контролни зони
  • Моќност: 6kW
  • Напон: 380V 3N
  • Димензии: 590х550х280mm
  • Тежина: 17kg.

SKU: NK6A Категорија

Контактирајте нè за цена

Нашиот искусен тим за продажба ќе Ви помогне да го изберете вистинскиот производ.

Понеделник - Петок: 09 до 17ч. / Fortis® Gastro Centar Куманово

Тежина 17 кг
Димензии 59 × 55 × 28 cm
Бренд

Fortis

Fortis® Премиум Гаранција

Обезбедена 12 месеци Fortis® премиум гаранција која вклучува оригинални резервни делови и работна рака.

Fortis® Сервис

Обезбеден професионален сервис и оригинални резервни делови минимум 5 години за секој уред по сериски број на уред, без разлика дали го имаме во моменталната понуда на производи или не.

Fortis® Поддршка

Ефикасна и бесплатна телефонска поддршка - ЗАСЕКОГАШ. Нашиот тим е секогаш спремен да одговори на Вашите прашања.

Имате подобра понуда за овој производ?

Не е проблем. Едноставно испратете ни ја понудата што ја имате добиено и нашиот тим ќе Ве контактира со подобра контра-понуда.

Услови
  • Производот во конкурентската понуда да биде од лагер со исти спецификации (тип, класа, големина, капацитет).
  • Производот да биде со исти комерцијални, гарантни и сервисни услови како нашите.
  • Производот да биде од компанија во Македонија.
  • Не се однесува на приватни продажби, користена опрема, опрема од огласи и други не стандардни канали за продажба.