Машина за лепење кеси LK150SD

Професионалнa машинa за лепење на полуформирани кеси (3 страни) од PE и PP со презицна дигитална регулација на темепратура и брзина. Едноставнa и робуснa за мал, среден и голем обем на работа. Формира совршен цврст вар од ~10-12mm. Опции за хоризонтално и вертикално лепење во зависност од потреби на клиенти.

  • Дебелина на кеса: 20µ – 80µ / 6-12mm вар
  • Ефикасност: 0-12m/min.
  • Моќност: 620W
  • Напон: 220V 1N
  • Изработена комплет од инокс
  • Димензии: 850x400x310mm

SKU: LK150SD Категорија

Контактирајте нè за цена

Нашиот искусен тим за продажба ќе Ви помогне да го изберете вистинскиот производ.

Понеделник - Петок: 09 до 17ч. / Fortis® Gastro Centar Куманово

Димензии 85 × 40 × 31 cm
Бренд

Fortis

Fortis® Премиум Гаранција

Обезбедена 12 месеци Fortis® премиум гаранција која вклучува оригинални резервни делови и работна рака.

Fortis® Сервис

Обезбеден професионален сервис и оригинални резервни делови минимум 5 години за секој уред по сериски број на уред, без разлика дали го имаме во моменталната понуда на производи или не.

Fortis® Поддршка

Ефикасна и бесплатна телефонска поддршка - ЗАСЕКОГАШ. Нашиот тим е секогаш спремен да одговори на Вашите прашања.

Имате подобра понуда за овој производ?

Не е проблем. Едноставно испратете ни ја понудата што ја имате добиено и нашиот тим ќе Ве контактира со подобра контра-понуда.

Услови
  • Производот во конкурентската понуда да биде од лагер со исти спецификации (тип, класа, големина, капацитет).
  • Производот да биде со исти комерцијални, гарантни и сервисни услови како нашите.
  • Производот да биде од компанија во Македонија.
  • Не се однесува на приватни продажби, користена опрема, опрема од огласи и други не стандардни канали за продажба.