Инокс работна маса RM15070N

Fortis® отворена работнa масa од висока класа е изработенa од специјален немагнетен инокс тип 18/10 (EN 1.4301 / AISI 304) засиленa со јадро од квалитетен PWD. Наменети за прехранбената индустрија – компатибилнa со HACCP системот. Инокс ногарки и папучи со прецизна нивелација. Достапни во варијанта со 100mm подигање од задна страна (цокла).

  • Тип: AISI304 + AISI201
  • Дебелина на инокс: 1.2mm
  • Ногарки со прецизна регулација
  • Димензии: 1500x700x850mm

SKU: RM15070N Категорија

Контактирајте нè за цена

Нашиот искусен тим за продажба ќе Ви помогне да го изберете вистинскиот производ.

Понеделник - Петок: 09 до 17ч. / Fortis® Gastro Centar Куманово

Тежина 27 кг
Димензии 150 × 70 × 85 cm
Бренд

Fortis

Fortis® Премиум Гаранција

Обезбедена 12 месеци Fortis® премиум гаранција која вклучува оригинални резервни делови и работна рака.

Fortis® Сервис

Обезбеден професионален сервис и оригинални резервни делови минимум 5 години за секој уред по сериски број на уред, без разлика дали го имаме во моменталната понуда на производи или не.

Fortis® Поддршка

Ефикасна и бесплатна телефонска поддршка - ЗАСЕКОГАШ. Нашиот тим е секогаш спремен да одговори на Вашите прашања.

Имате подобра понуда за овој производ?

Не е проблем. Едноставно испратете ни ја понудата што ја имате добиено и нашиот тим ќе Ве контактира со подобра контра-понуда.

Услови
  • Производот во конкурентската понуда да биде од лагер со исти спецификации (тип, класа, големина, капацитет).
  • Производот да биде со исти комерцијални, гарантни и сервисни услови како нашите.
  • Производот да биде од компанија во Македонија.
  • Не се однесува на приватни продажби, користена опрема, опрема од огласи и други не стандардни канали за продажба.