Спирален миксер SM90HD

Професионален спирален миксер од висока класа за пекари и млечни ресторани. Специјално дизјаниран со двојни мотори како и електронски инвертер. Комплетно обезбедени со заштитни механизми за максимална безбедност при работа. Изработени за задоволување на ХАСАП стандарди.

 • Волумен на сад: 90 л.
 • Капацитет: 40kg. брашно
 • % на вода: мин. 50%
 • Брзини: 110/210rpm
 • Електромеханичка команда со два тајмера
 • Моќност: 2.5/3.5kW
 • Напон: 400V 3N
 • Димензии: 650x1100x1200mm
 • Тежина: 300kg.

Контактирајте нè за цена

Нашиот искусен тим за продажба ќе Ви помогне да го изберете вистинскиот производ.

Понеделник - Петок: 09 до 17ч. / Fortis® Gastro Centar Куманово

Тежина 300 кг
Димензии 65 × 98 × 105 cm
Бренд

Fortis

Fortis® Премиум Гаранција

Обезбедена 12 месеци Fortis® премиум гаранција која вклучува оригинални резервни делови и работна рака.

Fortis® Сервис

Обезбеден професионален сервис и оригинални резервни делови минимум 5 години за секој уред по сериски број на уред, без разлика дали го имаме во моменталната понуда на производи или не.

Fortis® Поддршка

Ефикасна и бесплатна телефонска поддршка - ЗАСЕКОГАШ. Нашиот тим е секогаш спремен да одговори на Вашите прашања.

Имате подобра понуда за овој производ?

Не е проблем. Едноставно испратете ни ја понудата што ја имате добиено и нашиот тим ќе Ве контактира со подобра контра-понуда.

Услови
 • Производот во конкурентската понуда да биде од лагер со исти спецификации (тип, класа, големина, капацитет).
 • Производот да биде со исти комерцијални, гарантни и сервисни услови како нашите.
 • Производот да биде од компанија во Македонија.
 • Не се однесува на приватни продажби, користена опрема, опрема од огласи и други не стандардни канали за продажба.