Машина за миење садови Unica50 FRD50U

Fortis® Unica50 е највисока класа на машина за миење садови и чаши. Контролен LCD дисплеј овозможува избор на различни програми во зависност од потребите. Unica доаѓа стандардно со напредни опции како: АВТ систем, пумпа за плакнење, 25mm двојно излоирани ѕидови од сите страни како и автоматски дозери за хемија. Патенти за специјална форма на сад за вода овозможува лесно чистење во согланост со HACCP стандарди. Комплетно изработена од инокс 18/10 AISI 304, со екстра моќни грејачи од Incoloy® 800 легура. Можност за инсталација со систем за реверзна осмоза.

 • Димензии на корпа: 500х500mm
 • Капацитет на миење: 540-1800 пар./час
 • Должина на циклус: 90, 120, 180 секунди
 • Специјални циклуси: Eco, Osmo, Intense, Cutlery
 • Потрошувачка по циклус: 2.7л.
 • Моќност: 6320W
 • Напон: 400V 3N
 • ABT систем
 • 25mm двојно изолирани ѕидови
 • Вклучена пумпа за плакнење
 • Вклучена пумпа за исфрлување на вода
 • Вклучени дозери за хемија
 • Систем за самоперење и самодијагностика
 • Димензија: 600x600x850mm
 • Тежина: 50kg.

SKU: FRD50U Категорија

Контактирајте нè за цена

Нашиот искусен тим за продажба ќе Ви помогне да го изберете вистинскиот производ.

Понеделник - Петок: 09 до 17ч. / Fortis® Gastro Centar Куманово

Тежина 50 кг
Димензии 60 × 60 × 85 cm
Бренд

Fortis

Fortis® Премиум Гаранција

Обезбедена 12 месеци Fortis® премиум гаранција која вклучува оригинални резервни делови и работна рака.

Fortis® Сервис

Обезбеден професионален сервис и оригинални резервни делови минимум 5 години за секој уред по сериски број на уред, без разлика дали го имаме во моменталната понуда на производи или не.

Fortis® Поддршка

Ефикасна и бесплатна телефонска поддршка - ЗАСЕКОГАШ. Нашиот тим е секогаш спремен да одговори на Вашите прашања.

Имате подобра понуда за овој производ?

Не е проблем. Едноставно испратете ни ја понудата што ја имате добиено и нашиот тим ќе Ве контактира со подобра контра-понуда.

Услови
 • Производот во конкурентската понуда да биде од лагер со исти спецификации (тип, класа, големина, капацитет).
 • Производот да биде со исти комерцијални, гарантни и сервисни услови како нашите.
 • Производот да биде од компанија во Македонија.
 • Не се однесува на приватни продажби, користена опрема, опрема од огласи и други не стандардни канали за продажба.