Хромирана мрежeста полица PO9045

Професионалнa модуларнa мрежестa полицa наменетa за прехранбена индустрија. Идеалнa за кујна и сув магацин. Компатибилнa со ХАСАП систем. Конфигурација на број на нивоа по желба на клиент. Столбовите и нивоата се продаваат посебно.

  • Димензии: 910x460x1800mm (склопена, 4 нивоа)
  • Капацитет: 400kg. / (100kg. ниво)
  • Шифра на ниво: PO9045-9045/NV
  • Шифра на столб: PO9045-1800/S

Шифра: PO9045 Категорија

Контактирајте нè за цена

Нашиот искусен тим за продажба ќе Ви помогне да го изберете вистинскиот производ.

Понеделник - Петок: 09 до 17ч. / Fortis® Gastro Centar Куманово

Димензии 91 × 46 × 180 cm
Бренд

Fortis® Премиум Гаранција

Обезбедена 12 месеци Fortis® премиум гаранција која вклучува оригинални резервни делови и работна рака.

Fortis® Сервис

Обезбеден професионален сервис и оригинални резервни делови до 10 години за секој уред по сериски број на уред, без разлика дали го имаме во моменталната понуда на производи или не.

Fortis® Поддршка

Ефикасна и бесплатна телефонска поддршка - ЗАСЕКОГАШ. Нашиот тим е секогаш спремен да одговори на Вашите прашања.

Имате подобра понуда за овој производ?

Не е проблем. Едноставно испратете ни ја понудата што ја имате добиено и нашиот тим ќе Ве контактира со подобра контра-понуда.

Услови
  • Производот во конкурентската понуда да биде од лагер со исти спецификации (тип, класа, големина, капацитет).
  • Производот да биде со исти комерцијални, гарантни и сервисни услови како нашите.
  • Производот да биде од компанија во Македонија.
  • Не се однесува на приватни продажби, користена опрема, опрема од огласи и други не стандардни канали за продажба.