Разладна витрина LRV160

Fortis® висококвалитетна стаклена дисплеј витрина за слаткарници, пекари или ресторани. Направена по највискои стандардни за квалитет и функција – со прецизен дигитален контролер за температура како и специјални лизгачки врати со систем за само-затворање.

 • Капацитет: 600 литри
 • Температура: +2 до +10 ℃
 • Моќност: 450W
 • Напон: 220V 1N
 • LED осветлување
 • Автоматско одмрзнување
 • Динамично ладење
 • Медиум: R290
 • Димензии: 1600x780x1300mm
 • Тежина: 115kg.

Контактирајте нè за цена

Нашиот искусен тим за продажба ќе Ви помогне да го изберете вистинскиот производ.

Понеделник - Петок: 09 до 17ч. / Fortis® Gastro Centar Куманово

Тежина 115 кг
Димензии 160 × 78 × 130 cm
Бренд

Fortis® Премиум Гаранција

Обезбедена 12 месеци Fortis® премиум гаранција која вклучува оригинални резервни делови и работна рака.

Fortis® Сервис

Обезбеден професионален сервис и оригинални резервни делови минимум 5 години за секој уред по сериски број на уред, без разлика дали го имаме во моменталната понуда на производи или не.

Fortis® Поддршка

Ефикасна и бесплатна телефонска поддршка - ЗАСЕКОГАШ. Нашиот тим е секогаш спремен да одговори на Вашите прашања.

Имате подобра понуда за овој производ?

Не е проблем. Едноставно испратете ни ја понудата што ја имате добиено и нашиот тим ќе Ве контактира со подобра контра-понуда.

Услови
 • Производот во конкурентската понуда да биде од лагер со исти спецификации (тип, класа, големина, капацитет).
 • Производот да биде со исти комерцијални, гарантни и сервисни услови како нашите.
 • Производот да биде од компанија во Македонија.
 • Не се однесува на приватни продажби, користена опрема, опрема од огласи и други не стандардни канали за продажба.