Машина за мелење месо MM32SS

Професионална модуларнa машинa за мелење месо со голем капацитет комплетно изработена од инокс AISI304. Квалитетно и брзо мелење на месо, како и едноставно чистење и одржување. Совршена за големи месари, јавни кујни, индустриски кетеринг или погони за преработка на месо.

 • Kaпацитет: до 650kg./h
 • Моќност: 2.2kW
 • Напон: 400V 3N
 • Дијаметар на отвор за месо: ø76 mm
 • Enterprise систем
 • Димензии: 490х340х530mm
 • Tежина: 53kg

SKU: MM32SS Категорија

Контактирајте нè за цена

Нашиот искусен тим за продажба ќе Ви помогне да го изберете вистинскиот производ.

Понеделник - Петок: 09 до 17ч. / Fortis® Gastro Centar Куманово

Тежина 53 кг
Димензии 49 × 34 × 53 cm
Бренд

Fortis® Премиум Гаранција

Обезбедена 12 месеци Fortis® премиум гаранција која вклучува оригинални резервни делови и работна рака.

Fortis® Сервис

Обезбеден професионален сервис и оригинални резервни делови минимум 5 години за секој уред по сериски број на уред, без разлика дали го имаме во моменталната понуда на производи или не.

Fortis® Поддршка

Ефикасна и бесплатна телефонска поддршка - ЗАСЕКОГАШ. Нашиот тим е секогаш спремен да одговори на Вашите прашања.

Имате подобра понуда за овој производ?

Не е проблем. Едноставно испратете ни ја понудата што ја имате добиено и нашиот тим ќе Ве контактира со подобра контра-понуда.

Услови
 • Производот во конкурентската понуда да биде од лагер со исти спецификации (тип, класа, големина, капацитет).
 • Производот да биде со исти комерцијални, гарантни и сервисни услови како нашите.
 • Производот да биде од компанија во Македонија.
 • Не се однесува на приватни продажби, користена опрема, опрема од огласи и други не стандардни канали за продажба.