Комби конвектомат MTE10XW

Movair™ е Вашта совршена „smart“ комби печка – по пристапна цена. Интуитивна контрола со помош на 7″ екран на допир и кружен контролер овозможува брза и ефикасна команда на безброј опции која оваа комби печка ги нуди.

  • Капацитет: 10 x GN1/1 или EN600x400mm
  • Директна пареа
  • Температура: 50 до +300 ℃
  • Систем за самоперење
  • Wi-Fi поврзување
  • Моќност: 17.4kW
  • Напон: 400V 3N
  • Димензии: 907x752x1037mm
  • Тежина: 112kg.

Контактирајте нè за цена

Нашиот искусен тим за продажба ќе Ви помогне да го изберете вистинскиот производ.

Понеделник - Петок: 09 до 17ч. / Fortis® Gastro Centar Куманово

Тежина 112 кг
Димензии 90 × 75 × 104 cm
Бренд

Giorik

Fortis® Премиум Гаранција

Обезбедена 12 месеци Fortis® премиум гаранција која вклучува оригинални резервни делови и работна рака.

Fortis® Сервис

Обезбеден професионален сервис и оригинални резервни делови минимум 5 години за секој уред по сериски број на уред, без разлика дали го имаме во моменталната понуда на производи или не.

Fortis® Поддршка

Ефикасна и бесплатна телефонска поддршка - ЗАСЕКОГАШ. Нашиот тим е секогаш спремен да одговори на Вашите прашања.

Имате подобра понуда за овој производ?

Не е проблем. Едноставно испратете ни ја понудата што ја имате добиено и нашиот тим ќе Ве контактира со подобра контра-понуда.

Услови
  • Производот во конкурентската понуда да биде од лагер со исти спецификации (тип, класа, големина, капацитет).
  • Производот да биде со исти комерцијални, гарантни и сервисни услови како нашите.
  • Производот да биде од компанија во Македонија.
  • Не се однесува на приватни продажби, користена опрема, опрема од огласи и други не стандардни канали за продажба.