Електричен паста кукер NK4A

Fortis® професионален електричен паста кукер идеален за спремање на совршени тестенини. Комплетно изработен од инокс со влезна славина за вода за секоја зона посебно. Опремен со вградени корпи што го олеснува готвењето на тестенините. Со капацитет од 4 или 6 корпи, паста кукерот е идеално решение за секоја кујна. Изработен по ХАСАП стандарди со прецизна регулација на температура.

  • Моќност: 3kW
  • Напон: 220V 1N
  • Капацитет: 4 корпи
  • Димензии: 410х570х280mm

Шифра: NK4A Категорија

Контактирајте нè за цена

Нашиот искусен тим за продажба ќе Ви помогне да го изберете вистинскиот производ.

Понеделник - Петок: 09 до 17ч. / Fortis® Gastro Centar Куманово

Димензии 57 × 41 × 28 cm
Бренд

Fortis® Премиум Гаранција

Обезбедена 12 месеци Fortis® премиум гаранција која вклучува оригинални резервни делови и работна рака.

Fortis® Сервис

Обезбеден професионален сервис и оригинални резервни делови до 10 години за секој уред по сериски број на уред, без разлика дали го имаме во моменталната понуда на производи или не.

Fortis® Поддршка

Ефикасна и бесплатна телефонска поддршка - ЗАСЕКОГАШ. Нашиот тим е секогаш спремен да одговори на Вашите прашања.

Имате подобра понуда за овој производ?

Не е проблем. Едноставно испратете ни ја понудата што ја имате добиено и нашиот тим ќе Ве контактира со подобра контра-понуда.

Услови
  • Производот во конкурентската понуда да биде од лагер со исти спецификации (тип, класа, големина, капацитет).
  • Производот да биде со исти комерцијални, гарантни и сервисни услови како нашите.
  • Производот да биде од компанија во Македонија.
  • Не се однесува на приватни продажби, користена опрема, опрема од огласи и други не стандардни канали за продажба.