Вакумерка со комора 350mm FCV350T

Fortis® професионална коморна вакумерка наменета за вакумирање на сув или течен производ. Идеална за хотели, ресторани или кујни, оваа машина совршено е дизајнирана да ги задоволат највисоките стандарди во прехранбената индрустрија.

 • Должина на вар: 350mm
 • Димензија на комора: 360x400x190mm
 • LCD дисплеј за контрола
 • До 20 програми
 • Регулација на вакум фаза
 • Вакумирање на течности
 • Моќност: 1050W
 • Напон: 230V 1N
 • Димензии: 460x530x420mm
 • Тежина: 40kg.

SKU: FCV350T Категорија

Контактирајте нè за цена

Нашиот искусен тим за продажба ќе Ви помогне да го изберете вистинскиот производ.

Понеделник - Петок: 09 до 17ч. / Fortis® Gastro Centar Куманово

Тежина 40 кг
Димензии 46 × 53 × 42 cm
Бренд

Fortis

Fortis® Премиум Гаранција

Обезбедена 12 месеци Fortis® премиум гаранција која вклучува оригинални резервни делови и работна рака.

Fortis® Сервис

Обезбеден професионален сервис и оригинални резервни делови минимум 5 години за секој уред по сериски број на уред, без разлика дали го имаме во моменталната понуда на производи или не.

Fortis® Поддршка

Ефикасна и бесплатна телефонска поддршка - ЗАСЕКОГАШ. Нашиот тим е секогаш спремен да одговори на Вашите прашања.

Имате подобра понуда за овој производ?

Не е проблем. Едноставно испратете ни ја понудата што ја имате добиено и нашиот тим ќе Ве контактира со подобра контра-понуда.

Услови
 • Производот во конкурентската понуда да биде од лагер со исти спецификации (тип, класа, големина, капацитет).
 • Производот да биде со исти комерцијални, гарантни и сервисни услови како нашите.
 • Производот да биде од компанија во Македонија.
 • Не се однесува на приватни продажби, користена опрема, опрема од огласи и други не стандардни канали за продажба.