Ледомат LM30A

Професионални Fortis® ледомати направени по највисоки стандарди. Произведува компактни и кристално „gourmet“ чисти коцки мраз. Комплетно изработен од инокс тип AISI 304. Економично и ефикасно воздушно ладење прилагодено за климатска класа +43°C, со квалитетна изолација за максимална заштеда на енергија.

 • Капацитет на 24h:  до 26kg.
 • Депозит: 6kg.
 • Тип на мраз: gourmet
 • Моќност: 340W
 • Напон: 220V 1N
 • Медиум: R290
 • Димензии: 400x470x610mm
 • Тежина: 30kg.

SKU: LM30A Категорија

Контактирајте нè за цена

Нашиот искусен тим за продажба ќе Ви помогне да го изберете вистинскиот производ.

Понеделник - Петок: 09 до 17ч. / Fortis® Gastro Centar Куманово

Тежина 30 кг
Димензии 40 × 47 × 61 cm
Бренд

Fortis® Премиум Гаранција

Обезбедена 12 месеци Fortis® премиум гаранција која вклучува оригинални резервни делови и работна рака.

Fortis® Сервис

Обезбеден професионален сервис и оригинални резервни делови минимум 5 години за секој уред по сериски број на уред, без разлика дали го имаме во моменталната понуда на производи или не.

Fortis® Поддршка

Ефикасна и бесплатна телефонска поддршка - ЗАСЕКОГАШ. Нашиот тим е секогаш спремен да одговори на Вашите прашања.

Имате подобра понуда за овој производ?

Не е проблем. Едноставно испратете ни ја понудата што ја имате добиено и нашиот тим ќе Ве контактира со подобра контра-понуда.

Услови
 • Производот во конкурентската понуда да биде од лагер со исти спецификации (тип, класа, големина, капацитет).
 • Производот да биде со исти комерцијални, гарантни и сервисни услови како нашите.
 • Производот да биде од компанија во Македонија.
 • Не се однесува на приватни продажби, користена опрема, опрема од огласи и други не стандардни канали за продажба.