Електричен конвектомат MCP4E

Едноставност и беспрекорен квалитет. Оваа конвекциска печка го прави печењето на секој вид свежи и смрзнати пецива едноставно, ефикасно и квалитетно. Идеална за користење во мали пекари и слаткарници каде местото е ограничено и скапоцено. Без разлика на компактниот дизајн – оваа печка со опцијата за директно вбризгување на пареа (швел) Ви овозможува да ги задоволите сите индивидуални потреби за печење. Со својата висока ефикасност – ќе испорача одлични резултати притоа штедејќи енергија.

 • Капацитет: 4 x EN600x400mm
 • Дистанца помеѓу нивоа: 83mm
 • Температура: +100 до +260 ℃
 • Регулација на пареа во 5 нивоа
 • Променлив смер на центрифугални турбини
 • Моќност: 6.4kW
 • Напон: 400V 3N
 • Димензии: 790x750x635mm
 • Тежина: 58kg.

Контактирајте нè за цена

Нашиот искусен тим за продажба ќе Ви помогне да го изберете вистинскиот производ.

Понеделник - Петок: 09 до 17ч. / Fortis® Gastro Centar Куманово

Тежина 58 кг
Димензии 79 × 75 × 64 cm
Бренд

Fortis

Fortis® Премиум Гаранција

Обезбедена 12 месеци Fortis® премиум гаранција која вклучува оригинални резервни делови и работна рака.

Fortis® Сервис

Обезбеден професионален сервис и оригинални резервни делови минимум 5 години за секој уред по сериски број на уред, без разлика дали го имаме во моменталната понуда на производи или не.

Fortis® Поддршка

Ефикасна и бесплатна телефонска поддршка - ЗАСЕКОГАШ. Нашиот тим е секогаш спремен да одговори на Вашите прашања.

Имате подобра понуда за овој производ?

Не е проблем. Едноставно испратете ни ја понудата што ја имате добиено и нашиот тим ќе Ве контактира со подобра контра-понуда.

Услови
 • Производот во конкурентската понуда да биде од лагер со исти спецификации (тип, класа, големина, капацитет).
 • Производот да биде со исти комерцијални, гарантни и сервисни услови како нашите.
 • Производот да биде од компанија во Македонија.
 • Не се однесува на приватни продажби, користена опрема, опрема од огласи и други не стандардни канали за продажба.