Обезбеден експедитивен сервис, резервни делови и комплетна поддршка!

Резервните делови и сервисирањето се од исклучителна важност, како би можеле да бидете сигурни дека нема да имате застој во работата. Нашиот експедитивен и квалитетен сервис Ви го гарантира тоа.

Со помош нашиот напреден компјутерски систем за менаџирање со сервисни налози - Fortis® SOMS, во можност сме да одговориме на Вашите барања со критичен приоритет за помалку од 1h.


070 718 952
031 453 905
сервис · резервни делови · поддршка

Фортис сервисно возило

Попусти - Понуди - Промоции

Запишете се во нашиот електронски билтен, за први да бидете известени за промоции, понуди и попусти!

Запиши ме!

Вашата приватност е наш приоритет. Вашите имејл адреси не ги продаваме или споделуваме со надворешни трети лица.