Инокс работна маса RM24070

Fortis® работнa масa од висока класа е изработенa од специјален инокс тип 18/10 (EN 1.4301 / AISI 304) засиленa со јадро од водоотпорен MDF, наменет за прехранбената индустрија – компатибилнa со HACCP системот. Од најмали димензии па се до најголеми, се вклопува одлично во секој работен простор. Долна полица со опција за штелување на висина по желба. Инокс ногарки со прецизна нивелација +/-50mm. Стандардна ширина од 700mm. Сите димензии се достапни и во изведба со подигање од задна страна (цокла) од 100mm.

  • Димензии: 2400x700x850mm
  • Тип: AISI304

SKU: RM24070 Категорија

Контактирајте нè за цена

Нашиот искусен тим за продажба ќе Ви помогне да го изберете вистинскиот производ.

Понеделник - Петок: 09 до 17ч. / Fortis® Gastro Centar Куманово

Димензии 240 × 70 × 85 cm
Бренд

Fortis® Премиум Гаранција

Обезбедена 12 месеци Fortis® премиум гаранција која вклучува оригинални резервни делови и работна рака.

Fortis® Сервис

Обезбеден професионален сервис и оригинални резервни делови до 10 години за секој уред по сериски број на уред, без разлика дали го имаме во моменталната понуда на производи или не.

Fortis® Поддршка

Ефикасна и бесплатна телефонска поддршка - ЗАСЕКОГАШ. Нашиот тим е секогаш спремен да одговори на Вашите прашања.

Имате подобра понуда за овој производ?

Не е проблем. Едноставно испратете ни ја понудата што ја имате добиено и нашиот тим ќе Ве контактира со подобра контра-понуда.

Услови
  • Производот во конкурентската понуда да биде од лагер со исти спецификации (тип, класа, големина, капацитет).
  • Производот да биде со исти комерцијални, гарантни и сервисни услови како нашите.
  • Производот да биде од компанија во Македонија.
  • Не се однесува на приватни продажби, користена опрема, опрема од огласи и други не стандардни канали за продажба.