Fortis® изнајмување на опрема

Програма за краткорочно изнајмување на професионална опрема и алатки за гастрономија

Со цел да Ви олесниме да бидете во чекор со модерните трендови, креиравме Fortis® програма за краткорочно изнајмување на опрема, алатки и уреди кои ќе Ви помогнат да формирате професионална кујна каде и да сте.

Програмата е особено погодна за:

  • Кетеринг настани на отворено
  • Организација на попап (pop-up) гастрономски настани
  • Фестивали, журки и собири
  • Краткорочно зголемен обем на работа
  • Тестирање на опрема/техника на работа
  • Тим билдинг и социјални настани

Информирајте се веднаш за цените и условите на 031 453 905 или преку контакт формата!

Сакате да изнајмите нешто друго понудата на производи на Fortis®?

Слободно контактирајте не веднаш за повеќе информации, цени и услови на 031 453 905 или преку контакт формата!