Тостери за вафли

Тостери за вафли

Професионални Fortis® ротациони тостери за вафли. Изработени од инокс по ХАСАП стандарди. Прецизна регулација на температура и време.

Модел Моќност Напон Димензии (ШхДхВ) Лагер
TOV1M 1kW 220V 1N 440x265x270mm
TOV2M 2x1kW 220V 1N 440x530x270mm
TOV2D 2x1.3kW 220V 1N 430x520x290mm

Попусти - Понуди - Промоции

Запишете се во нашиот електронски билтен, за први да бидете известени за промоции, понуди и попусти!

Запиши ме!

Вашата приватност е наш приоритет. Вашите имејл адреси не ги продаваме или споделуваме со надворешни трети лица.