Вертикални замрзнувачи

Вертикални замрзнувачи

Професионални моноблок замрзнувачи од висока класа изработени одинокс по HACCP стандарди со заоблени ивици во внатрешноста. Наменети за пекари, ресторани и кујни кои не прават компромис во квалитетот на опремата. Опремени со 4 GN 2/1 стандард полици. Високо ефикасни со 70mm изолација за максимална заштеда на енергија. Систем за автоматско одмрзнување. Можност за избор на број на полици. Опремени со тркалца за лесно поместување.

Модел Моќност Напон Капацитет Температура Тип Димензии (ШхДхВ) Лагер
VZ700GN 750W 220V 1N 700 l. -18 ~ -22 °C GN 2/1 740x830x2050mm
VZ1400GN 880W 220V 1N 1400 l. -18 ~ -22 °C GN 2/1 1400x830x2050mm

Попусти - Понуди - Промоции

Запишете се во нашиот електронски билтен, за први да бидете известени за промоции, понуди и попусти!

Запиши ме!

Вашата приватност е наш приоритет. Вашите имејл адреси не ги продаваме или споделуваме со надворешни трети лица.