Вентилациски хауби

Вентилациски хауби

Професионални инокс вентилациски хауби - Fortis®. Изработени од висококвалитетен инокс тип AISI304, со вградени филтри и отвор за поврзување на одвод за маснотија. Лесни за чистење и одржување.

Модел Димензии (ШхДхВ) Лагер
ASP10075S 1000x750x500mm
ASP10090F 1000x900x400mm
ASP15090F 1500x900x400/500mm
ASP20090F 2000x900x400mm
ASP25090F 2500x900x400mm
ASP30090F 3000x900x400mm
ASP200110B 2000x1100x400mm
ASP250110B 2500x1100x400mm
ASP300110B 3000x1100x400mm

Попусти - Понуди - Промоции

Запишете се во нашиот електронски билтен, за први да бидете известени за промоции, понуди и попусти!

Запиши ме!

Вашата приватност е наш приоритет. Вашите имејл адреси не ги продаваме или споделуваме со надворешни трети лица.