Сечкалки за зеленчук

Сечкалки за зеленчук

Сечкалка за овошје и зеленчук кој треба да биде составен дел од секоја професионална кујна. Наменета за сечење, рендање, правење коцки и листови на секаков вид зеленчук, овојшје, печурки, чоколада и тврди сирења. Направена од висококвалитетен инокс и специјални легури и опремена со сигурносен систем кој не дозволува работа доколку машината е неправилно наместена. Висококвалитетна, ефикасна, безбедна и по ХАСАП стандарди.

Модел Моќност Напон Тежина Димензии (ШхДхВ) Лагер
SZO300 550W 220V 1N 24kg. 580x320x570mm

Попусти - Понуди - Промоции

Запишете се во нашиот електронски билтен, за први да бидете известени за промоции, понуди и попусти!

Запиши ме!

Вашата приватност е наш приоритет. Вашите имејл адреси не ги продаваме или споделуваме со надворешни трети лица.