Сечкалки за зеленчук Kronen

Сечкалки за зеленчук Kronen

Највисока класа на Kronen® Германски сечкалки за зеленчук достапни во нашиот асортиман. Комплетно изработени од инокс, вклучувајќи ги сите делови кои имаат контакт со храна. Моќни, брзи и ефикасни. Сите делови можат да се мијат во професионална машина за садови со што се намалува времето на чистење на сечкалката. Избор на повеќе дискови за сечење, додатоци за коцки како и Brunoise.

Модел Моќност Напон Капацитет Димензии (ШхДхВ) Тежина Лагер
KG201 750W 220V 1N до 400kg./h 236x511x630mm 25kg.

Попусти - Понуди - Промоции

Запишете се во нашиот електронски билтен, за први да бидете известени за промоции, понуди и попусти!

Запиши ме!

Вашата приватност е наш приоритет. Вашите имејл адреси не ги продаваме или споделуваме со надворешни трети лица.