Вакумерки

Вакумерки

Fortis® професионални вакумерки наменети за вакумирање на сув или течен производ во зависност од моделот. Идеални за хотели, ресторани или кујни, овие машини совршено се  дизајнирани за да ги задоволат највисоките стандарди во прехранбената индрустрија. Едноставни и робусни за мал, среден и голем обем на работа. Опции со екстерно вакумирање или со комора. Формираат цврст вар од 350 или 400 mm. Направени комплетно од инокс по ХАСАП стандарди.

Модел Моќност Напон Должина на вар Тип Димензија на комора Димензии (ШхДхВ) Лагер
FEV350M 250W 230V 1N 350mm екстерно - 420x280x170mm
FEV400M 270W 230V 1N 400mm екстерно - 420x280x170mm
FCV350N 450W 230V 1N 350mm комора, M-type 360x400x190mm 460x500x420mm
FCV400N 900W 230V 1N 400mm комора, M-type 410x450x220mm 510x560x450mm
FCV350P 450W 230V 1N 350mm комора, D-Type 360x400x190mm 460x500x420mm
FCV400P 900W 230V 1N 400mm комора, D-Type 410x450x220mm 510x560x450mm
FCV350T 650W 230V 1N 350mm комора, LCD 360x400x190mm 460x500x420mm
FCV400T 950W 230V 1N 400mm комора, LCD 410x450x220mm 510x560x450mm

Попусти - Понуди - Промоции

Запишете се во нашиот електронски билтен, за први да бидете известени за промоции, понуди и попусти!

Запиши ме!

Вашата приватност е наш приоритет. Вашите имејл адреси не ги продаваме или споделуваме со надворешни трети лица.