Колички за служење

Колички за служење

Висококвалитетна пластична PP количка за служење наменета за сите услужни дејности и производствени погони.

Модел Димензии (ШхДхВ) Лагер
UK10250 1020x500x960mm
UK8043 800x430x960mm

Попусти - Понуди - Промоции

Запишете се во нашиот електронски билтен, за први да бидете известени за промоции, понуди и попусти!

Запиши ме!

Вашата приватност е наш приоритет. Вашите имејл адреси не ги продаваме или споделуваме со надворешни трети лица.