Пекарски тави

Пекарски тави

Професионални пекарски тави според EN600x400 стандард. Изработени од висококвалитетен алуминиум со длабоко извлекување. Рамномерно и ефикасно печење, висока издржливост. Изработени по ХАСАП стандарди.

Модел Тип Димензии (ШхДхВ) Лагер
TV645B багет 5/1 600x400x50mm
TV30HD полн 600x400x30mm
TV50HD полн 600x400x50mm
TV30P перфориран 600x400x25mm
TV30NS нелеплив 600x400x30mm
TV6415HNS хамбургер 5/1 600x400x30mm
TV645BNS багет 5/1 600x400x50mm

Попусти - Понуди - Промоции

Запишете се во нашиот електронски билтен, за први да бидете известени за промоции, понуди и попусти!

Запиши ме!

Вашата приватност е наш приоритет. Вашите имејл адреси не ги продаваме или споделуваме со надворешни трети лица.