Колица за тави

Колица за тави

Професионални инокс колица за стандардни тави според гастро стандард GN 1/1 или пекарски стандард EN600x400. Изработени од висококвалитетен нерѓосувачки инокс. Поседуваат механизам за заклучување и затворање на тавите, за да се избегне лизгање на истите при поместување.

Модел Капацитет Димензија на тави Димензии (ШхДхВ) Лагер
KP15GN 15 x GN 1/1 GN1/1 530x325mm 380x550x1735mm
KP15EN 15 x EN600x400 EN600х400mm 470x620x1735mm
KP18AEN 18 x EN600x400 EN600x400mm 465x605x1790mm

Попусти - Понуди - Промоции

Запишете се во нашиот електронски билтен, за први да бидете известени за промоции, понуди и попусти!

Запиши ме!

Вашата приватност е наш приоритет. Вашите имејл адреси не ги продаваме или споделуваме со надворешни трети лица.