Термо кутии и комори

Термо кутии и комори

Професионални термо кутии, комори и боксови за транспорт и одржување на топла или ладна храна, салати, слатки, пекарски прозиводи, сладолед итн. Направени во Германија од најквалитетен EPP материјал кој е неверојатно цврст, лесен и издржлив. Погодни за транспорт на храна од -40°C до +120°C, со одлични изолациски карактеристики. Безбедни во контакт со храна, хигиенски и издржлив за миење во индустриска машина за садови.

Модел Опис Капацитет Димензии (ШхДхВ) Лагер
12733 Термо кутија SALTO 60x40 625x425x80mm (18l) 685x485x125mm
12753 Термо кутија SALTO 60x40 625x425x120mm (32l) 685x485x165mm
10355 Термо комора FL GN ECO 5 x GN1/1 (69l) 660x450x490mm
12950 Термо комора FL 60x40 60mm 7 x EN600x400mm (146l) 740x540x685mm
12695 Термо капак за SALTO 60/40 - 685x485x40mm
11333 Термо кутија за торти CAKE BOX 35/35 350x350x175mm 415x415x280mm
12553 Термо кутија WEDDING CAKE BOX XL рамка 525x525x145mm 595x595x162mm
12583 Термо кутија WEDDING CAKE BOX XL капак - 525x525mm
12563 Термо кутија WEDDING CAKE BOX XL основа 525x525mm 595x595x80mm

Попусти - Понуди - Промоции

Запишете се во нашиот електронски билтен, за први да бидете известени за промоции, понуди и попусти!

Запиши ме!

Вашата приватност е наш приоритет. Вашите имејл адреси не ги продаваме или споделуваме со надворешни трети лица.