Инокс подни сливници

Инокс подни сливници

Професионални инокс подни сливници за кујни, работилници во прехрамбена индустрија и генерално објекти каде што е потребни оджување на високо ниво на хигиена. Изработени од најквалитетен инокс тип 18/10 (EN 1.4301 / AISI 304). Достапни во различни димензии, длабочини и приклучоци.

Модел Димензии (ШхДхВ) Лагер
IHS2828-PS 280x280x150mm
IHS5528-PS 550x280x150mm
IHS10528-PS 1050x280x150mm
IHS15528-PS 1550x280x150mm
IHS20528-PS 2050x280x150mm

Попусти - Понуди - Промоции

Запишете се во нашиот електронски билтен, за први да бидете известени за промоции, понуди и попусти!

Запиши ме!

Вашата приватност е наш приоритет. Вашите имејл адреси не ги продаваме или споделуваме со надворешни трети лица.