Спирални миксери

Спирални миксери

Професионални спирални миксери за месење на секакви видови на тесто и замеси. Опремени  со моќна ротирачка спирала и ротирачки казан, нашите миксери ги задоволуваат сите потреби на современите пекари и угостителски објекти. Изработени по највисоки стандарди за квалитет и компатибилни со ХАСАП стандарди.

Модел Капацитет Напон Моќност Тежина Лагер
SM20A 8kg./20l. 220V 1N 750W 70kg.
SM30A 12kg/30l. 220V 1N 1.1 kW 90kg.
SM30B 12kg./30l. 380V 3N 1.1 kW 90kg.
SM50B 20kg./50l. 380V 3N 2.2kW 130kg.

Попусти - Понуди - Промоции

Запишете се во нашиот електронски билтен, за први да бидете известени за промоции, понуди и попусти!

Запиши ме!

Вашата приватност е наш приоритет. Вашите имејл адреси не ги продаваме или споделуваме со надворешни трети лица.